Oldal kiválasztása

Kedves Horgásztársak!

Egyesületünkben az elmúlt másfél hónap alatt 60 horgásztárs regisztrált az új Magyar Horgászkártyára. Köszönjük, hogy ezzel is megkönnyítették az ügyviteli munkánkat!

Amint azt a korábbi felhívásunkban is jeleztük, 2019 évtől új, digitális alapú horgászkártya váltja fel a hagyományos horgászigazolványt. Az új formátumú okmány az egyesületi tagság igazolásán túl folyamatosan további funkciókkal is bővül.

A regisztrációhoz szükség van a személyi adatokat igazoló okmányokra és a kiváltójának az adóigazolványára („adókártyájára“), gyermekhorgászok esetében a szülő, gondviselő hozzájárulására és az ő adóigazolványára is, valamint annak igazolására, hogy a regisztráló horgász mióta tagja folyamatosan a Marcali és Vidéke Horgászegyesületnek (jelenlegi horgászigazolvány).

Kérjük, aki teheti, még az ősszel regisztráljon, mert ezzel nagyban megkönnyíti az ügyintézőnk jövő év eleji munkáját, és ez esetben a jövő évi állami horgászjegyének és területi engedélyének a kiváltása is egyszerűbbé válik.

November és december hónapokban a horgászkártya kiváltására szerdai munkanapokon 13.30 és 15.30 között lesz lehetőség.

Egyúttal tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy aki ez év december 4-éig regisztrál, az 15 millió Ft értékű nyereménysorsoláson is részt vesz!

HE Elnökség