Oldal kiválasztása

A Marcali és Vidéke Horgászegyesület vizsgalehetőséget biztosít azoknak a leendő horgászoknak, akik Marcaliban szeretnének horgászvizsgát tenni.

A horgászvizsgát április 5-én 18.00 órára tervezzük.

Helyszíne: az egyesület székhelye (Marcali, Orgona u. 2.).

Jelentkezni az egyesületi irodában félfogadási időben: hétfőn 9.00-11.00-ig, szerdán 13.30-15.30-ig,  illetve az egyesület honlapjáról letölthető jelentkezési lapon lehet, melyet március 27-éig személyesen illetve az egyesület valamelyik tisztségviselőjének, ügyintézőjének lehet leadni.

A vizsgára egyénileg alaposan kell felkészülni, de azt az egyesület elnöksége előzetes előkészítő foglalkozásokon segíti. A vizsgára elsajátítandó tananyag: a NÉBIH honlapjáról letölthető tankönyv tananyaga: http://portal.nebih.gov.hu/web/guest/-/horgaszvizsgara-valo-felkeszulest-segito-tankonyv?inheritRedirect=true

A vizsga minden horgászjelölt számára ingyenes, annak költségeit a MOHOSZ állja!

A vizsgázás feltétele az előzetes horgász regisztráció!

A vizsgán csak az vehet részt, aki előzetesen regisztráltatta magát a HORINFO rendszerben. Ez tehát minden jelentkező számára kötelező!

Az ifjúsági és felnőtt horgászok számára kötelező az egyesületi tagságot igazoló Magyar Horgászkártya, illetve az azt helyettesítő Nyilatkozat. A Magyar Horgászkártyát az ifjúsági és felnőtt horgászoknak a regisztrációval együtt kell igényelni az egyesületi irodában személyesen, illetve on-line. A gyermek horgászoknak csak regisztrálni szükséges (de ők is kiválthatják a horgászkártyájukat, amely azonban csak az ifi kortól lesz számukra kötelező).

A Magyar Horgászkártya ára egységesen 2.200.- Ft, mely tartalmazza a horgász főbb adatait, és öt évre szólóan igazolja az egyesületi tagságot (de évente érvényesíteni kell).

Figyelem! Aki már korábban regisztrált, az a jelentkezési lapra feltétlenül írja rá a regisztrációs számát!

A felkészítő foglalkozások időpontjai: április 3-án és 5-én egyaránt 17.00 órától. A felkészítést az egyesület szakemberei segítik. A foglalkozások helyszíne: Marcali, Orgona u. 2, Civil Szervezetek Háza, földszinti terem.

A vizsgára feltétlenül hozza magával a regisztrációt igazoló Nyilatkozatot, melyet a vizsga előtt a vizsgabizottság ellenőriz.

Sikeres vizsga esetén a vizsgabizonyítványt a helyszínen kiállítja a vizsgabizottság.

További részletek megtudhatók az egyesület honlapjáról: www.marcali-he.hu, illetve a HE honlapján jelzett telefonszámokon Bedő Sándorné ügyintézőtől, Kiss Lajos elnöktől és Terjék András titkártól.

Marcali és Vidéke Horgászegyesület Elnöksége