Oldal kiválasztása

A Marcali és Vidéke Horgászegyesület 2022. február 16-án pályázatot nyújtott be a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Városi Civil Alap Pályázatára „A Balatoni Horgászegyesületek Szövetsége által Marcaliba, a Marcali és Vidéke Horgászegyesülethez szervezett, a horgász utánpótlást, nevelést, és horgászvizsgára felkészítést és a horgászvizsgáztatás feltételeit segítő digitális infrastruktúra fejlesztése” címmel 980.000.- Ft támogatásra. Az elnyert támogatásból a vizsgáztatás és a horgász utánpótlás-nevelés tárgyi feltételeinek digitális eszközökkel történő fejlesztését (lap-top, tablet, fénymásoló) kívántuk elérni.

Egyesületünk 2020 óta a MOHOSZ és a BHSZ kihelyezett vizsgahelye, ahol havi rendszerességgel szervezünk horgászvizsgákat. Három éve 4 fő vezetőségi tag horgásztársunk állami halőri vizsgát tett, így megteremtettük a helyileg is megszervezhető horgászvizsgáztatás személyi feltételeit, de a vizsgáztatáshoz az informatikai eszközök részben még hiányoztak.

Pályázatunkat a BGZrt befogadta, majd úgy határozott, hogy azt 980 ezer Forinttal támogatja.

A pályázati támogatásból 2 db laptopot, 5 db tabletet és 1 db lézer fénymásolót vásároltunk. Így egy-egy vizsga alkalmával 15-15 fő horgászvizsgáztatására nyílik lehetőségünk. Az eszközöket a vizsgák közötti időszakokban irodai adminisztrációra, a vizsgabiztosok képzésére, önképzésére és az utánpótlás-nevelés segítésére használjuk.

Köszönjük a támogatást!