Oldal kiválasztása

Kedves Horgásztársak!

Korábban már jeleztük, hogy a MOHOSZ döntése alapján 2019. január 1-jétől a hagyományos papír alapú horgászigazolvány megszűnik, helyébe új, digitális alapú horgászkártya kerül bevezetésre. Az új dokumentum a horgász állami rendszerben történő regisztrálásán túl az egyesületi, szövetségi és a MOHOSZ tagság igazolására szól,  és egyúttal előfeltétele mind az Állami horgászjegy, mind a területi engedély megvásárlásának. A szaksajtóban több helyen (legutóbb a Magyar Horgász augusztusi számában) is olvashattunk a változásokról, de ígérik, hogy folyamatosan további, részletesebb tájékoztatást is ki fognak adni. Tudnivalók, kép.

A MOHOSZ további részletesebb tájékoztatást is fog készíteni, melyet mi e-mailben, illetve a honlapunkon azonnal továbbadunk a horgásztársak részére.

Egyesületünk felkészült a Magyar Horgászkártya kiadására. Terjék András titkár és Bedő Sándorné ügyintéző munkatársunk részt vett egy továbbképzésen, amelyen felkészítették őket a feladat végrehajtására. Így –várhatóan szeptember közepétől– mi is megkezdjük a Magyar Horgászkártya értékesítését. Az év végi, illetve jövő év eleji torlódások elkerülése érdekében kérjük a horgásztársakat, hogy –egyrészt– tájékozódjanak az új rendszerről, másrészt arra, hogy lehetőleg már az ősz folyamán a félfogadási időben vásárolják meg az új regisztrációs kártyát.

Az ún. „előregisztrációban” részt vevő horgásztársak nyereménysorsoláson is részt vesznek.

Elnökség